Monday, April 12, 2010

Nick en Gynaeco


Jawel, hij is er! Nick verblijdt ons met zijn aanwezigheid voor een maandje Gynaecologie. Allez, verblijden, sinds hij gearriveerd is heeft het al elke dag geregend, is er geen elektriciteit of water meer, en krijgen we bij het ontbijt alleen nog droog brood ;) We hebben met spijt in het hart afscheid genomen van Flat 2 in de YWCA, en zitten nu op dezelfde oppervlakte met 3 bedden in Flat 6 - gezellig, dat wel.

Fantaserend over heroïsche keizersnedes en nachtelijke bevallingen zijn we vol enthousiasme aan gynaeco begonnen. Maar na een week is dit al wat getemperd, gynaecologie blijkt toch onze roeping niet te zijn. Aan de begeleiding zal het zeker niet liggen, de dokters en assistenten zijn zo mogelijk nog vriendelijker dan op de chirurgie. Het is ook een gigantisch grote dienst, 30-35 bevallingen per dag en meer dan 300 bedden - evenveel als een middelgroot Antwerps ziekenhuis op zich.

Nick is gelukkig nog vol newbie-enthousiasme, en dat werkt wel aanstekelijk. Hieronder de trotse papa met het babytje waarvan hij de navelstreng mocht doorknippen!

1 comment:

  1. Wonderful article, Which you have shared about the IVF and high risk pregnancy. Your article is very important and I really enjoyed reading it. If anyone looking to the best lady doctor, then visit best woman doctor in Jaipur.

    ReplyDelete